Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Škoda nevyužitých příležitostí

Autor: | Datum: 29.1.2015 - 10:39 | Zhlédnuto: 1309x

10. kolo (28.1. 2015) HCPouzar


Škoda nevyužitých příležitostí

HC Motorfans - HC Meta 2:6

B: Radouch (Hrdlička), Radouch (Ježek) – Vítek (Seidl), Hajíček (Stulík), Hajíček (Váša), Klimeš (Seidl), Stejskal (Stulík), Bláha (Stulík)

Vyloučení: 2:3           

Využití: 0:1

Sestavy:

HC MOTORFANS: Lexa – Ježek, Küffner, Polena, Mauric – Hrdlička, Bíca, Škarda, Medula, Radouch, Suchomel, Lusk, T. Hronek, Pavela ml.

HC Meta: Novák – Stulík, Švarc, Vítek, Bláha – Hajíček, Klimeš, Seidl, Stejskal, Váša, Vobr.

 

Do středečního zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, ale bez nějakého vážnějšího ohrožení soupeřovi brány. 19. minut se hraje bez branek, velké štěstí máme, když hned dvakrát po sobě zazvoní konstrukce naší brány. Ve 20. minutě dostáváme první gól po zmatcích v našem obraném pásmu 0:1. Bohužel po dalších dvou protiútocích od týmu HC Meta už prohráváme 0:3. Všechny tři branky inkasujeme v rozmezí dvou minut, když se u těchto inkasovaných branek prostřídali všechny tři lajny. Za stavu 0:3 jsme měli obrovské šance, sám před brankářem se ocitali Hrdlička, Suchomel a Škarda, ale pouze nechali vyniknout gólmana Mety. Opět dostáváme dva rychlé góly a soupeř vede již 0:5. Začínáme víc hrát s pukem v útočném pásmu, šanci si připravil Radouch, Ježek, Hrdlička, ale stále to tam ne a ne padnout. Přesně po hodině hry snižujeme, když poprvé v dnešním utkání sám na gólmana Nováka upaluje Václav RadouchTen si položil gólmana a s přehledem skóruje, pěknou nahrávkou přes 2/3 hřiště při tomto gólu se prezentoval Hrdlička – 1:5. V 61. minutě se sám na Nováka řítil Bíca, ale bohužel nezakončil. V 64. minutě máme velký tlak v útočném pásmu Pavela ml., Lusk, Radouch, Ježek a Hrdlička skvěle kombinují, už se zdálo, že puk se dostane z útočného pásma, ale na modré skvěle zabojoval Ježek, puk se dostal k Václavu Radouchovikterý projel mezi dvěma protihráči až před gólmana, kterému se nepovedlo vypíchnout mu puk (viz. obr.). Tímto gólem snižujeme na 2:5. Poté jsme měli ještě pár slibných šancí, jenže žádná se neujala a minutu před koncem HC Meta upravuje na konečných 2:6 po samostatném úniku.

Další, již 11 zápas v sezóně odehrajeme v neděli 1.2. 2015 od 13:45 s HC Boschton v HCP.

 

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Václav Radouch

 Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Tohle utkání bylo docela vydařené, dostávali jsme se do „tutových“ šancí, ale nedali jsme, to je rozdíl mezi námi a jinými týmy. Zápas rozhodla naše špatná dvouminutovka, kdy se u gólů prostřídali všechny tři lajny. A také zbytečné vyloučení Martina (Bíca) za stavu 0:3 když chvílí předtím jsme měli tlak a z přesilovky soupeře jsme inkasovali 4. a pak hned 5. gól. V dnešním utkání jsem viděl i dost pozitiv, ale až poté co jsem se za stavu 0:3 řval na hráče, kteří mi přišli jako by se tam vozili a nechtěli hrát (mám namysli druhou lajnu). Protože když vidím, že někdo maká a druhý na to „sere“ mě dokáže opravdu vytočit. Všichni by si měli uvědomit, že je to týmová hra a ne hra jednotlivců od gólmana až po trenéra musíme společně bojovat za tým a úspěchy se dostaví. Musím pochválit i hráče Jan Ježek, Tomáš Hronek (který si vzal k srdci náš minulý trénink o bránění protihráčů a jejich dohrávání), Jardu Hrdličku (až poté co jsme ho dali do obrany a skvěle rozehrával puky útočníkům a v obraně žádný hráč přes něj nepřešel) a také Petra Lexu (kterého jsme si půjčili z HC Trendy a opět nezklamal výborné zákroky).




Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS