Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Rozhovor s asistentem kapitána HC Motorfans

Autor: | Datum: 1.11.2014 - 08:43 | Zhlédnuto: 1334x

Jan Ježek "A"


Rozhovor s asistentem kapitána HC Motorfans

1)      V týmu zastáváš funkci asistenta kapitána, kdo tě jmenoval a v čem budeš týmu HC MOTORFANS prospěšný?

Tuto pozici mi tým neodhlasoval, spíše mi byla přidělena lidmi, které (v rámci týmu) považuju za sobě nadřízené, tedy Machyho (Jan Mácha) a Hoďase (Petr Hoďánek). Chtěl bych jít na ledě příkladem co do bojovnosti a strhnout k ní ostatní.

2)      Jak si se dostal do týmu HC MOTORFANS?

Vždy, když se fanoušci Motoru v minulosti sešli k nějaké přátelské plácané, byl jsem mezi nimi. Nepovažuju se za zakládajícího člena, ale služebně jsem určitě z těch nejstarších.

3)      Na jakém místě v tabulce RHL se bude pohybovat tým HC MOTORFANS?

To kdyby jsme věděli. Mnohem důležitější než postavení v tabulce je pro mne předvedená hra, jestli to bude vypadat jako hokej. Je to celé vlastně jeden velký experiment (smích)

4)      Od kolika let hraješ hokej?

Cca od 5, pokud se bavíme o bruslení na rybnících. Hokej s výstrojí mezi mantinely a s brankářem co nemá pod kalhoty molitany, hraju asi 10 let.

5)      Kdo byl tvým vzorem?

Když jsem začal kolem roku 96-97 chodit na ligu do Budějovic, bavili mě hráči jako Filip Turek, Václav Král nebo Radek Ťoupal. Z NHL pak Tie Domi, ten by se pro mančaft nechal zabít.

6)      Zážitek, na který nikdy nezapomeneš?

Až se zase jednou v extralize potkáme s Hradcem. Myslím, že v tu chvíli budou všechny "naplněné Sazka arény" a "výlety do Jihlavy" odsunuty na vedlejší kolej.

7)      Jaký post zastáváš v týmu?

Je toho hodně. Bek, řvoun, cholerik, nosič puků, neplatič

8)      Nechtěl bys třeba dělat brankáře?

Nikdy! Na tohle se vážně necítím. Padnout do rány jako bek mi nevadí, ale stát proti puku každým momentem, to bych určitě nedal. A tuplem bych nechtěl dělat brankáře HC Motorfans, tomu tam nikdo před kasou nepomůže, doslova chudák. Samozřejmě to neznamená, že Hoďase (Petr Hoďánek) obdivuju, to zase nééé.

9)      Co by si změnil v hokejových pravidlech?

Nejdebilnější pravidlo co existuje. Proč se musí opakovat buly, které vyhraje tým, jež se při zahrávání buly nijak technicky neprovinil? Mělo by zde platit něco jako "ponechaná výhoda".

10)   Kdo je tvým největším fanouškem?

Radek Polena

11)  Oblíbené jídlo a pití?

Hovězí na všechny způsoby, od rajský s kolínky až přes tatarák až po svíčkovou na grilu. Piju rád rumy, ale takové ty lepší, třtinové, žádná ropa z Fruka.

12)  Pivo budějcké nebo plzeňské?

Právě jsem přišel o pozici asistenta – plzeňské (smích)

13)   Jaké jsou tvé záliby?

Americký fotbal - doslova fanaticky, ale samozřejmě hokej, dobrý film, netradiční jídla, dobré víno, plavání, kolo, lyže ... je toho hrozně moc

14)   Přítelkyně nebo manželka?

Přítelkyně





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS