Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Otázky od hráčů pro brankáře HC Motorfans...

Autor: | Datum: 20.11.2014 - 00:00 | Zhlédnuto: 1412x

Petr Hoďánek


Otázky od hráčů pro brankáře HC Motorfans...

1)    Co očekáváš od první sezony v RHL?

Očekávám, že tým HC Motorfans udělá už konečně nějaký ten „dobrý“ výsledek. Nějaké body do tabulky a hlavně zlepšení v obrané činnosti, protože v předchozích zápasech jsme dělali neuvěřitelně moc chyb, které soupeři nekompromisně trestali.

     2)   Jak si se dostal do týmu HC MOTORFANS?

      Od roku 2011 mě lanařil můj současný spoluhráč Háča (Jan Hačko) jestli bych s týmem nejel na turnaj hokejových fanoušků do Plzně. Jenže z pracovních důvodů jsem nemohl. Někdy v září loňského roku mě oslovil Machy (Jan Mácha) jestli bych pravidelně nechtěl chodit na led a poté jet na turnaj fans do Brna.

3)   Na jakém místě v tabulce RHL se bude pohybovat tým HC MOTORFANS?

Začátek sezóny nám hrubě nevyšel, jsme nováčkem soutěže, ale to neznamená, že by jsme měli hrát druhé housle. V týmu máme 85% lidí, kteří hokej nikdy nehráli od žáčků. Ale máme tu i takové, kteří nám určitě pomůžou svými zkušenostmi. Jako například Venca Radouch, Kuba Hlaváč, Aleš Pavela, Jarda Hrdlička nebo Luboš Küffner. Takže asi 7.-8. místo.

      4)   Jaký post zastáváš v týmu?

Brankář

5)   Lituješ toho, že si se stal gólmanem HC Motorfans v RHL?

      Není Motor jako Motor (smích). Víš je to srdeční záležitost Motor a Motorfans to je něco za co by měl člověk bojovat, když má na sobě dres s =M=.  Je to prostě tradice. A jestli toho lituji? Opravdu nelituji! Sice chvílemi jsou spoluhráči „na zabití“ ale to nevadí, nějak se s tím musím poprat (smích).

6)   Co by byla první věc, kterou by si udělal po vítězství v RHL ?
V RHL už jsem vyhrál několikrát, ale poprvé když jsem chytal za Zambelli (2012), tehdy jsem vychytal HC Trendy (8:3), které byli silnější než letos. Jinak až vyhrajeme poprvé za HC Motorfans tak určitě bude oslavné „Kiwi dance“ (smích). Doufám, že celého týmu.

7)   Jak se žije s pocitem, že se na tobě naučila dávat góly vycházející hvězda ČEZ MOTOR České Budějovice, Radek Prokeš?

      On už za motor nějaké dal? (smích).. Naše zápasy mezi Rohlíci Srnín – Respekt Mirkovice v hokejbalu nebo fotbalu to bylo něco. Ráďu znám asi 12-13 let a ze začátku mi góly nedával, protože jsem začal chytat až někdy od 19 let. Na ledě jsme se potkali jen jednou v ČK na zimáku a to si nepamatuji, jestli mi gól dal či nedal. Je to už 6 let zpátky, když jsem se začal učit válet se v té bráně. Snad se jednou na tom ledě ještě potkáme, abych ho mohl „vyčapat“ jako za mlada. (smích).

8)   Od kolika let hraješ hokej?

Jako klasický rybníkář hráč od 7 let. S chytáním na ledě jsem začal někdy v jednadvaceti letech.

      9)   Kdo byl tvým vzorem?

Mým vzorem byl v dětství Jarda Jágr, ale teď už to je Jonathan Quick z Kings.

10)  Zážitek, na který nikdy nezapomeneš?

            Jako hráč když na mě hrstka fanoušků Motorfans křičela po pěkném zákroku (smích...). A ještě sranda mač s hokejkama, vedl to Lanýž (Jakub Langhammer), těch hráčů tam bylo víc, ale je to velká zkušenost a zážitek zachytat si proti nim. A ještě na střelbu od Jirky Novotného, má fakt pecku (smích). Jako fanoušek když tu hrály celou sezónu hvězdy jako Prospal, Dvořák, Martínek, Turek, Ference.

     11)   Nechtěl bys třeba zkusit hrát v útoku?

           V útoku jsem hrával dřív. Je hezký dát gól, ale ještě hezčí deptat protihráče nějakým luxusním zákrokem, jenže oni spíš deptají mě, když dostávám gól za gólem (smích)

12)  Co by si změnil v hokejových pravidlech?

Z pohledu brankáře bych zmenšil branky o polovinu určitě, nebo vrátit hráčům dřevěné hokejky, jako to bylo před 30 lety.

13)  Kdo je tvým největším fanouškem?

Mým největším fanouškem? No upřímně o nikom nevím, ale 22. října při utkání s HC Warriors mě určitá skupinka cca 8 lidí vyvolávala, takže asi to jsou moji fanoušci.

14)  Brunetky nebo blondýnky?

      No zapeklitá otázka. Ve skutečnosti je mi to jedno, hlavně aby měla smysl pro humor, rozuměla mi (což je asi hodně těžké občas) a nebyla hlavně moc namyšlená třeba (smích). Jinak pěkné blondýnce nelze odolat.

15)  Oblíbené jídlo a pití?

           Guláš z divočáka, pizzu a svíčkovou (od maminky), když ne pivo tak jakoukoliv vodu nebo limonádu.

16)  Pivo budějcké nebo plzeňské?

Tam kde nemají budvar, tak jedině plzeň.

      17) Ordinace v růžové zahradě nebo Velmi křehké vztahy? (musíš si vybrat)

            (smích)... že já vás šetřil v těch otázkách! Hele VKV, ordinace mi nesedí. (smích)

18)  Jaké jsou tvé záliby?

Hraní na PS3 on-line NHL14, šipky, tenis, no je toho víc.

19)  Přítelkyně nebo manželka?

            Jiná otázka by nebyla? Ani jedna z variant.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS