Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Moc nechybělo k druhému bodu v soutěži.

Autor: | Datum: 2.2.2015 - 13:59 | Zhlédnuto: 1192x

11. kolo (1.2. 2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Boschton    6:7

B: Radouch (Hlaváč), Radouch (Hlaváč), Hlaváč (T. Hronek), Medula (Škarda), Ježek (Lusk), Medula (Bíca) – Šmrha, Faktor (Pikolon), Sobolík (Dolejšek), Šmrha (Dolejšek), Iral (Soukup), Klíma (Krajánek), Krajánek (Holík).

Vyloučení: 1:4           

Využití: 1:1

V oslabení: 0:1

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – Ježek, Alina, Polena, Hrdlička – Papoušek, Bíca, Škarda, Medula, Radouch, Hlaváč, Lusk, T. Hronek, Mácha.

HC Boschton: Fejfar – Faktor, Šmrha, Bártík, Dolejšek, Iral, Holík, Klíma, Marek, Krajánek, Peterka, Pikolon, Sobolík, Soukup.

V prvním vzájemném utkání jsme s HC Boschton prohráli zaslouženě 3:9, když nás soupeř na 50. minut uzamkl v našem pásmu. Ve druhém společném zápase jsme se tomu snažili vyvarovat, aby takový tlak neměli. Jenže ve 30 sekundě naše první lajna inkasuje – 0:1. Neuplynulo ani 10. minut a prohráváme 0:4, ze šesti střel 4 góly, ale pak se Radek Kaločaj rozchytal a v důležitých momentech tým podržel. Ve 12. minutě 2na1 ujel Hlaváč s Vaškem Radouchem, druhého jmenovaného nahrávka trefila do brusle a od ní kotouč skončil v bráně – 1:4. O 6. minut později se prosazuje opět duo Hlaváč s Vaškem Radouchem, který si vybruslil s poza brány a krásně trefuje k tyči – 2:4. Ve 33. minutě je sníženo již na 3:4, po vyhraném buly od T. Hronka v útočném pásmu přesně střílí z první Jakub Hlaváč. Je vyrovnáno! Ve 40. minutě se prosazuje i třetí lajna, po vyhraném buly se puku dotkl ještě Škarda a poté Zdeněk Medula tahem překonává gólmana Fejfara šťastně o tyč – 4:4. V 50. minutě se tým HC Motorfans hodně zlobil na rozhodčího, když neuznal gól Škardy, který dorážel puk do branky, který vypadl gólmanovi Fejfarovi z výstroje (rozhodčí to odůvodnil tím, že puk neviděl). V 57. minutě v přesilové hře skóruje hostující tým, velké škoda – 4:5. Jenže to nebylo vše, v 59. minutě jsme hráli přesilovku 5 na 3 a v té se po vyhraném buly Luska prosazuje střelou od modré Jan Ježek - 5:5. V té samé minutě si hostující tým při naší přesilovce bere vedení zpátky – 5:6. V 66. minutě vyrovnáváme na 6:6 po vybojovaném puku v útočném pásmu od Bíci střílí Zdeněk Medula svůj druhý gól v utkání. Do konce utkání zbývali už jen 4. minuty když bekům HCM  ujel hráč hostů a ten se snadno trefuje. Bohužel se brankáři Kaločajovi nepovedlo hokejkou puk vypíchnout – 6:7. V poslední minutě utkání po nahrávce od Hlaváče se sám na gólmana řítil Radouch, skvěle si ho položil, ale bohužel puk netrefil a gól z toho nebyl. Velká škoda, aspoň bod by nám slušel.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Radek Kaločaj

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Do zápasu jsem vstoupili hodně špatně, po 10 minutách 0:4. To bylo jak zlý sen (teď už smích). Naštěstí se tým srovnal a hrál skvěle, výborně pak zápas dochytal i Radek Kaločaj. Měli jsme šance na to zápas urvat, ale nevyšlo to. Nedělali jsme tolik chyb, myslím si, že to byl nejlepší náš týmoví zápas v této soutěži. Dnes je třeba pochválit celý tým, i když jsme nebrali ani bod.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS