Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

K bodu nebylo daleko...

Autor: | Datum: 30.3.2015 - 17:04 | Zhlédnuto: 1363x

16.kolo (28.3.2015 - HCPouzar)


HC Motorfans - HC Pekárna Srnín 3:6

B: Hlaváč (Pavela ml.), Pavela ml. (Škarda), Hofman (Hlaváč) – Biňovský (Mleziva), Lacina (Lovčík), Hučík, Labaj, Lovčík (Labaj), Hučík.

Vyloučení: 2:2

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – Hačko, Küffner, Pavela st., Mauric – Hlaváč, Mácha, Hofman, Medula, Pavela ml., Škarda.

HC Pekárna Srnín: Schwarz F. - Prokeš, Labaj, Vašek, Lacina, Biňovský, Hučík, Lovčík, Mleziva, Novák, Schwarz J.

 

Do 16.kola RHLigy jsme šly v dost oslabené sestavě stále bez Radoucha, Hrdličky, T. Hronka, Papouška, Aliny, Ježka, Luska, Bíci a zraněného Trávníčka, ale i tak jsme podali jeden z těch lepších zápasů se silným soupeřem.

Hned v prvních minutách Srnín ohrožoval branku Kaločaje, ale ani jedna střela se neujala. Ve 4. minutě měl obrovskou šanci Mácha, jenže trefil pouze připraveného gólmana Srnína. Poté jsme se na chvíli usadili v útočném pásmu, ale nic vážného z toho nebylo. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale víc gólových šancí měl Srnín. Ve 30. minutě hosté udeřili poprvé, z nenápadné střely a možná i lehké teči vede Srnín - 1:0. Přesně tři minuty se z vedení radovali hosté, když na 1:1 vyrovnával Jakub Hlaváč po nahrávce Paveli mladšího, který si narazil puk o Srnínského hráče a prvně jmenovaný se nemýlí. Ve 39. minutě hosté opět vedou špatně pokrytí hráči v našem obranném pásmu – 1:2. Již podruhé v utkání je srovnáno, na 2:2 po skrumáži před brankou doráželi Škarda s Alešem Pavelou mladším, který se štěstí skóruje. Dostáváme se do tutových šancí, Mácha byl úplně sám před bránou, ale trefil jen lapačku gólmana a nechal tak vyniknout Schwarze v brance Srnína. O několik sekund později jede Hofman sám na Schwarze, ten chytá ani neví jak, při tomto v úniku byl jasně náš hráč hákovaný, ale rozhodčí trestné střílení nepíská. Za stavu 2:3 pro Srnín po odpískání puk do branky Motorfans dopravil Lacina a to se nelíbilo našim hráčům, kteří se na něj ihned vrhli, jmenovitě Hlaváč a Pavela starší. Rozhodčí jen domlouvá hráči hostí. Přes hodinu hry se snažíme a opravdu hrajeme výborně dozadu, ale během šesti minut dostáváme tři góly a je po zápasu, ale to bylo už ve snaze zkusit vyrovnat a hrát na riziko – 2:6. V předposlední minutě utkání po nádherné nahrávce Hlaváče od půlky hřiště jede opět sám na gólmana Martin Hofman, který střelou mezi nohy skóruje vůbec poprvé za HC Motorfans a upravuje na konečných 3:6.

Do konce ligy nám chybí už jen dvě utkání nejdříve 19.4. od 10:15 s HC Dlaždiči a týden poté s HC Ledenice, se kterýma to bude boj o předposlední místo tabulky RHL modré skupiny.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Aleš Pavela mladší

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Chybělo nám šest hráčů ze základu, ale kluci odehráli povedené utkání. Škoda jen nevyužitých velkých šancích od Machyho (Mácha) a Matese (Hofman), mohlo to být i třeba jiné utkání kdybychom vedli 2:0. Dnes je třeba kluky pochválit a hlavně Háču (Hačko), který zápas odehrál i přes zranění. Teď už si jen přeji, aby na zbylé dvě utkání bylo to nejsilnější a zápasy jsme zvládli hlavně s body potřebnými do tabulky.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS