Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Druhý prohraný zápas s HC Meta

Autor: | Datum: 15.2.2015 - 20:59 | Zhlédnuto: 1300x

12. kolo (11.2. 2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Meta    1:10

B: Ježek (Radouch) – Švec (Šindelář), Šindelář (Stulík), Šindelář (Stulík), Klimeš (Stejskal), Vítek (Vobr), Vobr (Šindelář), Švec (Vobr), Vítek (Vobr), Váša, Stejskal (Váša).

Vyloučení: 3:4           

Využití: 0:1

Sestavy:

HC MOTORFANS: Lexa – Ježek, Küffner, Polena, Hrdlička – Bíca, Škarda, Medula, Radouch, Suchomel, Lusk, T. Hronek, Alina, Hofman.

HC Meta: Novák – Stulík, Švarc, Vítek, Klimeš – Stejskal, Šindelář, Švec, Váša, Vobr.

 

Od druhého vzájemného zápasu s HC Meta jsme si slibovali hodně, jelikož v prvním zápase jsme podlehli až po velkém boji 2:6. Prvních 6. minut zápasu patřil týmu HC Motorfans, když se do velkých příležitostí dostávali postupně Radouch, Alina, Medula jenže gólmana Nováka nepřekonali. V 7. minutě po obrovské chybě Hrdličky mohli skórovat hostující hráč, ale Lexa skvěle lapačkou zasahuje. V 9. minutě již po 12 v této sezóně prohráváme. Špatné vyhození Hrdličky na Suchomela hostující Švec již trestá, který přesnou trefou k tyči dává úvodní gól – 0:1. V 11. minutě dostáváme již druhý gól – 0:2.

Neuplynulo ani 30 vteřin hry a hosté zvyšují na 0:3. V zápase nás srážejí vlastní chyby pramenící nejspíš z důvodů nedávání gólů ve vyložených šancí. V 51. minutě prohráváme 0:5, ale máme velkou šanci na snížení, hrajeme přesilovou hru 5 na 3. Bohužel jsme ohrozili branku jen třikrát a to jmenovitě Alina, Lusk, Hrdlička. Chyb od našich hráčů bylo opravdu hodně a prohráváme již 0:8. 8 minut před koncem zápasu snižujeme, čestný úspěch zaznamenal Jan Ježek, který si sjel na nahrávku mezi kruhy od Radoucha - 1:8. V 73. minutě se dožadujeme trestného střílení po jasném faulu na Radoucha, ale rozhodčí mlčí a vzápětí dostáváme devátý gól v utkání. Přesně se závěrečným hvizdem upravuje skóre hostující Stejskal na konečných 1:10.

Děkujeme Všem fanouškům HCM, kteří zavítali na utkání a celý zápas nám fandili.

Další zápas je na programu již tuto neděli od 13:45 s HC Turbo turtles.

 

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Petr Lexa

 

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Utkání hodnotím jako velký neúspěch. Po posledních dvou utkáních jsem si myslel, že to bude jen a jen lepší, ale tento výkon týmu v zápase s Metou mě opravdu zklamal. Nedali jsme si pořádnou přihrávku, když jsme se dostali do zakončení tak jsme nechali vyniknout gólmana hostí. V naší obranné hře to opět nebylo ono a od většího debaklu nás zachránil opět skvělý Petr Lexa. Je třeba to hodit za hlavu a jít dál. V příštím týdnu nás čeká „zápas sezóny“ s HC Ledenice na ten je třeba se pořádně a důkladně připravit a hráči by na ledě měli nechat úplně všechny své síly.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS