Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Ani vedení 2:0 na body nestačilo..

Autor: | Datum: 23.4.2015 - 10:49 | Zhlédnuto: 1327x

17. kolo (19.4. 2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Dlaždiči ČB 2:4

B: Radouch (Medula), Alina (Radouch) – Černovský (Pouzar), Čermák (Pouzar), Černovský, Šebest

Vyloučení: 1:1            Využití: 0:0

Sestavy:

HC MOTORFANS: Bína – Ježek, Küffner, Papoušek, T. Hronek – Bíca, Škarda, Medula, Radouch, Mácha, Lusk, Hofman, Alina.

HC Dlaždiči ČB: Strouha - Sluka J., Krichl, Sluka V., Vachulka, Voneš – Zwiefelhofer, Čermák, Černovský, Jovanovič, Piskáček, Pouzar, Šebest, Trávníček.

 

Předposlední kolo jsme odehráli s týmem HC Dlaždiči ČB v neděli 19.4. 2015 v Hokejovém centru Pouzar.

Do utkání vstupujeme velmi aktivně, ale bez nějaké větší šance na skórování. Ve 4. minutě Radouch projel přes celé hřiště a zpoza branky hledal nekrytého Máchu, který trefil pouze přesouvajícího se gólmana Dlaždičů. Dlaždiči mají šancí poměrně dost, ale vše chytá výborný Bína, kterého jsme si zapůjčili z týmu HC Warriors. Hraje se hodně vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách a je vidět, že se potkali osmý s devátým týmem. Ve 32. minutě by vyloučen hostující Sluka Jan za držení, ale tým Motorfans se nedokázal ani jednou usadit v útočném pásmu, přesilovka se vůbec nepovedla. Po skončení trestu Sluky J. na Bínu v brance HCM ujíždějí samy dva hráči Dlaždičů, ale nádherný zákrok lapačkou předvádí Radek Bína. Ve 40. minutě se dostáváme do vedení, gól dává nejlepší střelec HCM Václav Radouch, pro kterého to byl již 21 gól v sezóně, nahrával Medula – 1:0. Ve 45. minutě našel přesnou nahrávkou Papoušek přes 2/3 hřiště rozjetého Jiřího Alinu, který si narazil s Radouchem a střelou na vzdálenější tyč zvyšuje na 2:0. O dvě minuty později dostáváme gól, velká chyba rozhodčího, který přehlédl hru v šesti hráčích na ledě od dlaždičů a ty toho využívají a snižují na 2:1. V 51. minutě je vyrovnáno, hráči HCM byli na ledě snad tři minuty a bylo vidět, že síly na vrácení zpět už nemají bohužel – 2:2. Běžela 58. minuta a špatná nahrávka od Škardy na Radoucha v našem obranném pásmu byla potrestána brankou od Dlaždičů – 2:3. Poté jsme se snažili vyrovnat, ale šance jsme neproměnili a hosté tři minuty před koncem upravili na konečných 2:4.

V posledním utkání naší premiérové sezóny v RHL 2014/15 se utkáme s týmem HC Ledenice v neděli 26.4. 2015 od 13:45 v HCPouzar. Přijď i ty povzbudit HC Motorfans.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Radek Bína

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Do utkání jsme vstoupili hodně aktivně z čehož byli i velké šance, ale bohužel to tam nepadlo. Druhá třetina utkání byla vyrovnaná za stavu 2:0 jsme to měli už uplácat. Za stavu 2:1 pro nás jsme začali dělat chyby v obraně a zápas jsem nakonec prohráli 2:4, velká škoda. Teď už jen neprohrát s Ledenicemi a budeme určitě všichni spokojeni. A musím pochválit gólmana Bínu zapůjčeného z HC Warriors.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS