Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zápas s HC Trendy

Autor: | Datum: 5.11.2014 - 09:56 | Zhlédnuto: 1005x

2.kolo (2.11.2014)


HC Motorfans - HC Trendy 3:11

B: Medula (Škarda), Pavela ml. (Radouch), Radouch (Küffner) – Šíma (Švehla), Vitera (Lískovec), Gruber (Lískovec), Vitera (Lískovec T.), Švehla (Jílek), Vitera (Gruber), Šíma (Kaiser), Brož (Jílek), Švehla (Lískovec), Lískovec T. (Lískovec), Šíma (Švehla)

Vyloučení: 5:3

Sestavy:

HC MOTORFANS: Hoďánek – Ježek, Küffner, Pavela st., Trávníček, Polena – Hrdlička, Lusk, Hofman, Radouch, T.Hronek, Pavela ml., Škarda, Bíca, Medula.

HC Trendy: Hambera – Jílek, Kubeš, Lískovec T., Martinec- Brož, Gruber, Kaiser, Lískovec, Pecha, Šíma, Švehla, Vitera, Vreštiak.

 

Ve druhém soutěžním utkání se HC Motorfans utkal s týmem, který letos odehrál čtyři zápas a ještě nezískal ani bod. Před zápasem jsme si řekli, že se musíme vyvarovat chyb, které jsme dělali v zápase s HC Warriors. Jenže už po 15 vteřinách po chybě jednoho z našich beků jsme inkasovali. Netrvalo to moc dlouho a mohli se radovat i hráči HCM (HC Motorfans), když se prosadila třetí lajna ve složení Bíca, Škarda, Zdeněk Medula a posledně jmenovaný dostal puk za záda gólmana HC Trendy. Poté jsme měli několik vyložených šancí například Hofman, Hrdlička a Lusk. Prvních dvacet minut jsme byli „trošku“ lepším týmem, ale bohužel góly dostával náš tým. Za stavu 1:4 se prosadila naše druhá útočná řada, Vašek Radouch našlápl v obraném pásmu, narazil si s Pavelou mladším, ale nezakončil přesně a tím nechal vyniknout gólmana hostí, naštěstí pro nás mu puk vypadl v výstroje a dorážkou do prázdné branky skóroval již zmiňovaný Aleš Pavela mladší. Poté dost laciné a dva rychlé góly za sebou dostal brankář Hoďánek, u gólu na 2:5 si nepohlídal mezeru mezi betony a šestou branku od modré čáry hodně podcenil, střela mířila po zemi k tyči (nebyla to žádná bomba). A jak už snad bývá našim zvykem za tohoto stavu, jsme přestali hrát a jakkoliv pomáhat vzadu. 8.. 9.. 10 gól byli vždy z dorážky, kterou náš gólman chytil nebo vyrazil, ale puk před sebou nebo vedle sebe neviděl. V závěru utkání snad nejhezčím momentem byla křižná přihrávka od Küffnera na rozjetého Václava Radoucha, který trikem jako od švédské legendy Petera Forsberga zakončil úspěšně. HC Motorfans prohrál i své druhé utkání v dalším se pokusí o zázrak proti HC Pekárně Srnín, která v neděli deklasovala HC Warriors 17:1 a jednoznačně vládne modré skupině RHL.

 

Hráč utkání z týmu HC MOTORFANS: Radouch Václav

 

Utkání hodnití Jan Ježek:

    1) individuální chyby: těch bylo hrozně moc u všech, nikoho nevyjímaje. Chyby jsou a budou a někdy opravdu plynou jen z přemíry snahy. Já měl na sebe v neděli chvílema takoví vztek, že jsem si říkal že se na celý hokej vyseru.

    2) kondice: měl jsem pocit, že od určitý chvíle nestíháme s těma kluky jezdit. Jestli oni 4x prohráli, tak to opravdu nevím, co nás ještě v té lize čeká.

    3) takticky pokyny: já vím, že si před zápasem a na tréninku něco řekneme a lidi pak mají problém to dodržet. Ale já myslím, že to je tak křehký mechanismus, že jakmile z té bránicí pětice někdo vypadne, třeba jen jediný člověk, tak už se ti další 4 hráči potom vezou jak namydlený, ikdyž dělají pořád to co mají. Snaží se ho zastoupit, uhasit to po něm, zase pak vzniká díra po nich atd. a už se to celý sype jak domeček z karet.

    4) nemyslím si, že by základní cil určený v kabině měl být ten, že dáme ASPOŇ nějaký gól. Myslím, že s 10 inkasovanýma budeme úplně k ničemu, když pak dáme třeba 3 nebo 4 kousky. Měli by jsme zkusit odehrát zápas maximálně pozorně zezadu a pokusit se udržet co nejdéle vyrovnané skóre, aby soupeř pořád musel pozorně bránit a ne že do nás budou s pětigólový náskokem jezdit ve 4 lidech a nebo že si budou střídat ve chvíli kdy brání ve vlastním pásmu. To jsme tam potom za úplný blbce.

Vůbec nechci nikoho hanit nebo vyzdvihovat individuálně. Sám jsem to kurv*l na entou, takže nemůžu fakt nikoho hodnotit. Jen musím říct, že pokud by hrál Předseda (Jiří Alina) s Kubou (Jakub Hlaváč), že by najednou bylo na ledě o DVA lidi víc, se kterýma si to "lze dát". Snad je přemluvíme.

Ještě jsem chtěl dodat, že neumíme věci řešit rychle, všechno strašně trvá s oni l nám prostě stíhají přistupovat a hned jsme pod tlakem.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS