Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zápas s HC Pekárna Srnín

Autor: | Datum: 18.11.2014 - 10:17 | Zhlédnuto: 917x

3.kolo


HC Motorfans - HC Pekárna Srnín 2:10

B: Bjaček (Mácha), Pavela ml. (Hlaváč) – Mleziva (Kubeš), Vašek, Mleziva, Lacina, Prokeš (Labaj), Prokeš (Labaj), Vašek, Kubeš (Šváb J.), Labaj (Vašek), Šváb V. (Hormann)

Vyloučení: 1:1

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – Hačko, Küffner, Bjaček, Mauric – Hrdlička, Mácha, Hofman, Hlaváč, Medula, Pavela ml., Škarda, Lusk, Suchomel.

HC Pekárna Srnín: Schwarz F. - Hormann, Kubeš, Prokeš, Tušl – Labaj, Vašek, Lacina, Mleziva, Šváb V., Šváb J.

 

Ve třetím zápase v soutěži RHL jsme se utkali s aktuálním lídrem modré skupiny s HC Pekárna Srnín na stadionu u Pouzara. Příležitost v utkání dostala řada hráčů, kteří hráli za HC Motorfans vůbec poprvé, brankář Kaločaj, obránci Bjaček, Mauric a útočníci Hlaváč, Suchomel. Jelikož jsme měli větší absenci hráčů, ale tyto hráči vůbec nezklamali spíše naopak.

Od prvního buly byla hra z obou stran nervózní a nahrávky dost nepřesné. Jak už bývá zvykem jako první dostáváme gól my, když se prosadil hostující Mleziva. Netrvalo to moc dlouho a radujeme se z gólu v síti Srnína. Úspěšným střelcem je David Bjaček, který střelou od modré nachytal gólmana hostí po nahrávce Máchy a bylo srovnáno na 1:1. Hrajeme letos nejvyrovnanější zápas, jenže opět dostáváme gól na 2:1. Hosté od té doby mají větší počet šancí než HC Motorfans, ale všechny pokusy končí na brankáři Radkovi Kaločajovi při jeho premiéře v dresu HC Motorfans. Je opět vyrovnáno, úspěšným střelcem je Aleš Pavela ml., který stál přesně tam kde měl, nahrával Hlaváč. Až překvapivě hrajeme s prvním týmem důstojnou roli. Přesně po 50 minutách hry přišla chyba, která asi rozhodla zápas. Rozehrávka mezi beky motorfans Hačka s Bjačkem se druhému jmenovanému hráči nepovedla křižná nahrávka a doslova namazal hostujícímu Mlezivovi a ten s přehledem skoruje 2:3. Neuplynou ani dvě minuty a Srnín odskakuje na rozdíl tří gólů 2:5. Velké chyby mezi útokem a obranou. Od té doby byl Srnín jasně lepším týmem jako kdyby týmu Motorfans docházeli síly. Konečný výsledek zápasu mezi HC Motorfans a HC Pekárnou Srnín skončilo 2:10.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Kaločaj Radek

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Chybělo nám asi pět hráčů ze základu, ale klucí co nastoupili ukázali, že máme z čeho brát, sem moc rád, že to vzali tak jak to vzali, makali a tak by to mělo vypadat, nikdo nemá místo jisté! Ani já sám... Největší chybu vidím v tom, že neumíme přebírat hráče soupeře v našem obraném pásmu. Od stavu 2:4 byli zase strašné mezery mezi útokem a obranou tam se takhle propadat nedá nebo nemělo by! Utkání mohlo dopadnout ještě hůř kdyby nás od začátku nedržel výborně chytající Radek Kaločaj.

Pozvánkou na další utkání bude zápas opět s HC Warriors ve čtvrtek 27.listopadu od 20:45 na první ledové ploše v českobudějovické Budvar Aráně.

Těšíme se na Vaši podporu. 

PS: Uděláme vše pro první bod do tabulky.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS