Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vstup do sezony nevyšel

Autor: | Datum: 24.10.2014 - 00:00 | Zhlédnuto: 1032x

1.kolo

HC Motorfans – HC Warriors 2:7

B: Hrdlička (Hofman), Lusk (Radouch) – Nožička (Červinka), Nožička (Červinka), Stehlík (Červinka), Máče (Stehlík), Kříž (Máče), Horník (Kučera), Kříž (Červinka), Šolta (Matuschka)

Vyloučení: 5:6

Sestavy:

HC MOTORFANS: Hoďánek – Ježek, Pavela ml., Küffner, Polena, Trávníček – Mácha, Hrdlička, Hofman, Radouch,  T. Hronek, Lusk, Bíca, Škarda, Pavela st.

HC Warriors: Bína – Kučera, Matuschka, Stehlík, Vobejda – Červinka, Máče, Hauser, Horník, Kolář, Kříž, Lach, Nožička, Šolta.

 

HC Motorfans odehrál své první soutěžní utkání v RHL (Rybníkářská hokejová liga). Soupeřem jim byl tým HC Warriors, který je v soutěži také nováčkem jako náš tým. S HC Warriors jsme letos odehráli přátelské utkání, ve kterém jsme podlehli hladce 0:9. Nervozita na týmu byla značně vidět při příchodu ke stadionu Budvar arény. První problém byl v šatně, když do jedné šatny se měli vejít dva týmy (celkem 30 lidí) asi 9 hráčů motorfans se převlékalo na chodbě! Při příchodu na led nás vítalo zhruba 30 fanoušků našeho týmu motorfans a to i s choreem, které si připravili s nápisem „NEJVĚRNĚJŠÍ“ a „JAHODI“Utkání pro nás nezačalo dobře už v 1. minutě jsme prohrávali, když po buly měl Hoďánek zakrytý výhled a poprvé kapituloval. Hra byla prvních 15. minut ve znamení HC Warriors, kteří už v tu dobu vedli 4:0. Od té doby to vypadalo, jako kdyby z týmu pomalu začala opadat nervozita. Pár vydařených zákroků si připsal brankář motorfansu a držel ještě příznivý stav. Až za stavu 5:0 pro Warriors se prosadil poprvé náš tým, když se v prvním zápasu za HC Motorfans trefil po nahrávce Martina Hofmana Jarda HrdličkaPoté jsme se dostávali do několika šancí například Pavela st., Hrdlička, Lusk a hlavně „palič“ Radouch, ale vše končilo na brankáři Bínovi. Na závěr utkání přidal HC Motorfans ještě druhý gól, když se trefil Miloš Lusk i s velkou dávkou štěstí, po nahrávce Vaška Radoucha a upravil na konečných 2:7.

Další utkání RHL sehraje tým Motorfans proti HC Trendy 2. listopadu od 10:15 v HCP.

HC Trendy letos už mají za sebou 3 utkání, ve kterých prohráli s HC Turbo turtles 3:7, HC Meta 6:9 a HC Dlaždiči ČB 3:6. Přijďte podpořit naše hráče v boji o první body v sezoně.

Hráč utkání z týmu HC MOTORFANS: Hoďánek Petr

Utkání hodnotil kapitán týmu Jan Mácha:  Nevím, co bych k tomu řekl. Hráli jsme hrozně, nevyšlo nám vůbec nic. Soupeř nás přebruslil a od toho se pak odvíjelo všechno ostatní. Skvěle nám zachytal brankář, ale když mu nedokážeme v obranném pásmu pomoci, je to marné. Jeden člověk výsledek nedělá. Máme prostě hodně na čem pracovat. Pokud mám hodnotit svůj vlastní výkon, radši ani nemluvit... Špatně se mi bruslilo a připadal jsem si prostě strašně. Jednoduše jsem odehrál hrozný zápas.



Více zde: http://www.hcmotorfans.cz/fotogalerie/hc-warriors-22-10-2014-budvar-arena/




Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS