Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Všechno špatně...

Autor: | Datum: 16.1.2015 - 09:15 | Zhlédnuto: 1024x

7. kolo (15.1. 2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Radoni    5:19

B: Lusk (Mácha), Medula (Radouch), Hrdlička (Lusk), Radouch, Radouch (Hrdlička) – u hostů branky nehlášeny

Radouch (HCM) nedal TS.

Vyloučení: 2:0

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – Ježek, Küffner, Trávníček, Polena – Bíca, Hrdlička, Suchomel, Škarda, Medula, Radouch, Lusk, Mácha, T. Hronek.

HC Radoni: Chrást – Chaloupka, Rousek, Šebek, Bürger, Dvořák, Mikl, Pešek, Šťastný, Šulista, Tejček.

Historický debakl pro tým HC Motorfans. Moc šancí jsme si před dnešním zápasem nedávali, ale začátek zápasu byl fakt divoký. Už po pár sekundách prohráváme 0:1. Jenže ani ne po 20 vteřinách hry skóruje Miloš Lusk po nahrávce Máchy - 1:1. Po 3. minutách je skóre 1:3. Na 2:3 snižuje Zdeněk Medula po nahrávce Radoucha. 3:5 – Jarda Hrdlička nahrával Lusk. 4:11 – Václav Radouch a na 5:17 opět Václav Radouch, asistenci si připsal Hrdlička. Konečný výsledek 5:19. K tomuto není moc co psát, drtivá většina zápasu byl jasně ve prospěch HC Radoni.

Další již 8 zápas v sezóně odehraje tým HC Motorfans v sobotu 17.1.2015 od 15:30 s HC Bochston. Tým chce a hlavně bude muset odčinit tento „výprask“,

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: za tento zápas si to nezaslouží žádný hráč

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Zápas nám nevyšel od začátku do konce, co víc říct. Bohužel dnes nám tam padlo snad úplně všechno. Největší podíl na tak vysoké prohře vidím ve hře ve vlastním obranném pásmu nepokrytí hráčů, kteří toho dokážou využít. A také výkon Radka (Kaločaj) nebyl zrovna dobrý, ale takové zápasy prostě občas přijdou. Hlavní je na tento zápas zapomenout a soustředit se na sobotu kde se poprvé utkáme s HC Bochston.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS