Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

V sezóně přišla již dvanáctá prohra....

Autor: | Datum: 15.2.2015 - 21:03 | Zhlédnuto: 1179x

13. kolo (15.2. 2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Turbo turtles    4:13

B: Radouch TS, Radouch (Papoušek), Radouch (Mauric), Radouch (Medula) – Vašek (Jílek), Jílek (Mikoláš), Honza (Mikoláš), Vašek (Mikoláš), Mikoláš (Vašek), Brašnička, Mikoláš (Petr), Vašek (Kubaško), Hrubý (Honza), Hrubý (Honza), Kubaško (Jílek), Mikoláš (Jílek), Honza (Hrubý).

Vyloučení: 3:2           

Využití: 0:1

Sestavy:

HC MOTORFANS: Lexa – Ježek, Küffner, Polena, Mauric – Bíca, Škarda, Medula, Radouch, Papoušek, Lusk, T. Hronek, Glaser, Hofman.

HC Turbo turtles: Strouha – Hrubý, Kubaško, Vašek, Zeman - Brašnička, Honza, Jílek, Mach, Mikoláš, Petr.

 

V neděli 15. února jsme se poprvé v rámci RHLigy střetli s týmem, který atakuje nejvyšší příčky modré skupiny, letos prohráli pouze dvě soutěžní utkání.

Do zápasu lépe vstoupil tým HC Turbo turtles, který nás uzamkl v našem obranném pásmu, ale gól nedávají díky skvělému Lexovi. V 8. minutě se hostující tým ujímá vedení z nenápadné akce – 0:1. Jakoby nás obdržená branka nakopla, začínáme se dostávat do šancí. Ve 12. minutě sám na gólmana Strouhu jel Radouch, ale zezadu jej atakoval obránce hostí a rozhodčí nařizuje trestné střílení. Václav Radouch krásné vymíchal gólmana a do prázdné brány skóruje – 1:1. Hraje se až překvapivě vyrovnané utkání, jenže v 19. minutě by vyloučen hráč HCM Ježek za vysokou hůl a hosté okamžitě přesilovku využívají – 1:2. Ve 35. minutě pěkně prokličkoval až před hostující branku Radouch, ale nedokázal puk propasírovat za Strouhu a hned z protiútoku dostáváme na 1:3. Neuplyne ani 5 minut a prohráváme již o pět gólů – 1:6. Mezi 45. - 50. minutou utkání dostáváme další 4 góly a skóre už je hodně nelichotivé – 1:10. V 51. minutě po milimetrové nahrávce Papouška přes polovinu hřiště ujíždí opět sám na Strouhu Václav Radouch a střelou mezi nohy nedává gólmanovi žádnou šanci - 2:10. Od tohoto gólu jsme lepším týmem, ale střely Meduli, Papouška, Hofmana, T. Hronka, Glasera končí na připraveném gólmanovi hostí. Zbývalo 9 minut do konce utkání a na 3:10 snižuje svým 3 gólem Václav Radouch, kterému puk na modré čáře skvěle vybojoval Mauric. V zápas, již potřetí dostáváme 3 rychlé góly a stav je 3:13. V poslední minutě skóruje opět Václav Radouch po nahrávce Meduli, který skvěle zavezl puk do pásma a našel volného Radoucha před brankou – 4:13.

V dalším utkání nás čeká soupeř, který se v tabulce pohybuje za námi, což pro nás bude premiéra.

S HC Ledenice se utkáme v neděli 22.2. 2015 od 13:45 v HCPouzar. Přijďte podpořit tým HC Motorfans v důležitém utkání.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Václav Radouch

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Jedna věc nám chybí a to ta, že v obranném pásmu jsme bez pohybu a nebo když ten pohyb je tak se tam na jednoho hráče vyřítí hnedka trojice našich hráčů a pak je všechno špatně. V utkání dostaneme během 5ti minut 3-4 góly a to nás hodně sráží. Musím ještě pochválit hráče za hru směrem dopředu, ale dozadu jsme zase propadali. Nejde jen útočit, musíme hlavně bránit a hrát v klidu odzadu.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS