Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

V oslabené sestavě jsme nestačili na nejlepší tým ligy...

Autor: | Datum: 16.3.2015 - 15:17 | Zhlédnuto: 1204x

15. kolo (15.3. 2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Turbo turtles      2:7

B: Škarda (Hrdlička), Medula (Pavela ml.) – Mikoláš (Jílek), Mikoláš (Vašek), Petr (Jílek), Jílek (Mikoláš), Kubaško (Jílek), Mach (Klůfa), Honza (Mach).

Vyloučení: 1:0

Využití: 0:0

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – Ježek, Pavela st., Polena, Mauric – Suchomel, Škarda, Medula, Hrdlička, Pavela ml., Mácha, Hofman.

HC Turbo turtles: Novák – Kubaško, Vašek, Zeman, Brašnička - Honza, Jílek, Klůfa, Mach, Mikoláš, Petr.


 

V neděli 15. března jsme se v rámci RHLigy střetli s týmem, který atakuje nejvyšší příčky modré skupiny. V první zápase jsme prohráli zcela jednoznačně 13:4.

V tomto utkání jsme se museli obejít bez několika hráčů základní sestavy, Hlaváče, T. Hronka, Küffnera, Papouška, Bíci, Aliny a hlavně bez kapitána a tahouna týmu Radoucha.

Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, od prvních minut je lepším týmem HC Turbo turtles. V 7. minutě se nečekaně jako první prosazujeme gólově, po krásném sólu Hrdličky doráží do odkryté branky Ladislav Škarda a připisuje si první gól za HC Motorfans – 1:0. Poté se ve slibných šancí ocitají Medula, Hofman, Pavela mladší i Pavela starší jenže gólman hostí drží tým HC Turbo turtles „nad vodou“. V 18. minutě hosté srovnávají, po velkém tlaku v našem pásmu Kaločaj snad až na čtvrtou střelu nedosáhl a pouští kotouč za svá záda – 1:1. Za stavu 1:1 měl velkou šanci opět Hrdlička, ale puk nedokázal zvednout nad brankářův beton a hnedka z následného proti útoku skóruje vedoucí hráč kanadského bodování a nejlepší střelec soutěže Mikoláš – 1:2. Dostáváme již jako v každém zápase dva slepené góly, po 39. minutách prohráváme 1:4. Ve 45. minutě zcela nenápadné akce skóruje druhý nejlepší střelec týmu HCM Zdeněk Medula, který si připisuje již osmý gól v sezóně, nahrávku na tento gól si připsal Pavela mladší pro kterého to byl čtvrtý bod v šestém zápase – 2:4. Začínáme se více tlačit do útoku. Střela Ježka končí těsně vedle branky, kterou ještě gólman vytěsnil lapačkou. O dvě minuty později byl ve velké šanci Mácha a Hrdlička, jenže druhý jmenovaný trefuje pouze tyč hostující brány. 55., 57. a 61. to jsou minuty ve kterých dostáváme další branky stav utkání je 2:7. V závěru utkání měl ještě velkou šanci i Medula, ale trefuje břevno. Konečný stav utkání 2:7

Další utkání nás čeká příští neděli 29.3. 2015 od 13:45 v HCPouzar proti třetímu týmu modré skupiny HC Pekárna Srnín.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Radek Kaločaj

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Před dnešním utkáním jsem měl snad 8 omluvenek! Ale jak se zbytek týmu k utkání postavil, za to si zaslouží pochvalu. I když tam byli nějaké hrubky vše pochytal výborný Radek Kaločaj. Turbo je jeden z nejtěžších týmů v lize, kluci nezklamali, odmakali to a jsem rád, že to nebyl nějaký klepec jako minule. Podle mého názoru byli k poražení, ale musíme dávat góly a hlavně nedostávat víc gólů hnedka za sebou to nás sráží. 





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS