Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

První zápas = první prohra s želvama

Autor: | Datum: 16.10.2015 - 10:16 | Zhlédnuto: 927x

1. kolo (11.10. 2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Turbo turtles 3:9

B: Pavela ml. (Mácha), Radouch (Hrdlička), Medula (Mácha) – Jílek (Kunzl), Kunzl (Hrubý), Jílek (Brašnička), Jílek (Petr), Kunzl (Zeman), Jílek (Petr), Brašnička (Jílek), Kunzl (Hrubý), Brašnička (Kunzl)

vyloučení: 0:0

využití: 0:0

Sestavy:

HC MOTORFANS: Krejčí – Ježek, Pavela st., Hofman, Cech, Trávníček – Radouch, Škarda, Medula, Hrdlička, Pavela ml., Mácha, Hronek T., Hronek J., Lusk.

HC Turbo turtles: Strouha – Kubaško, HrubýVašek, Zeman, Brašnička - Honza, Jílek, Klůfa, Kunzl, Petr.

Zásahy brankářů: 

HC Motorfans – 39

HC Turbo tutles – 12


Na první ligový zápas nového ročníku Rybníkářské hokejové ligy zajížděl na led Pouzar arény soupeř z nejtěžších, v loňské sezóně třetí HC Turbo turtles. Nabylo žádným překvapením, že od začátku uchopili otěže zápasu hosté a ve čtvrté minutě to bylo 0:1. Domácím se nedařil přechod do útočného pásma a tak první střelou na bránu byla až gólová trefa Aleše Pavely mladšího po ojedinělém samostatném úniku v desáté minutě – 1:1 (Mácha). Na obrazu hry se, ale nic nezměnilo a hrálo se převážně v obranném pásmu domácích. Hosté měli skvělý pohyb a Motorfans měl problémy dostat kotouč do středního pásma. Brzy po vyrovnání tak přišel druhý gól hostů. Čas 0:15 a 1:2. Poté ovšem přišly velké chvíle gólmana Krejčího, který chytal ve velkém stylu a ač zasypán drtivou střelbou, dál držel nadějný výsledek pro domácí borce. Těm se stále nedařilo příliš zaměstnávat brankáře hostí a většina útočných akcí nekončila střelbou. Dvacet minut držel želví střelce Krejčí na uzdě, leč v čase 0:35 kapituloval 1:3. Bohužel tento gól naprosto rozhodil obrannou hru domácích a ti v krátkém sledu inkasovali další dvě branky. 0:36 - 1:4 a 0:42 - 1:5. Do dalšího gólu to trvalo přesně deset minut a hosté nenechávali nikoho na pochybách o tom, že si jdou za jasným vítězstvím. 0:52 - 1:6. Domácí eso Radoucha se stále nedařilo vyslat do rychlého úniku a když si šanci sám vypracoval, byl zastaven důraznou obranou, jejichž zákroky na hranici pravidel sudí nechal bez povšimnutí. Až v čase 0:54 si sjel k mantinelu pro vyhozený kotouč, aby díky svým rychlým nohám ujel všem soupeřům a ranou na vyrážečku rozvlnil síť 2:6 (Hrdlička). To už trenér domácích Hoďánek stáhl hru na dva útoky a borci s M na prsou tak zvýšili tempo hry. K několika zajímavým šancím se dostal Medulův útok a přesně po hodině hry za to byl odměněn. Mácha se probil ke kotouči u pravé tyče a povedlo se mu ho prostrčit přes brankoviště, kde to takřka do prázdné brány zametl agilní Zdeněk Medula. 3:6 (Mácha). To už bylo ovšem ze strany domácích vše. V poslední čtvrthodině měli hosté víc sil a postupně navýšili skóre. Čas 1:04 – 3:7, 1:11 – 3:8 a na závěrečných 3:9 v čase 1:12.

 

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Zdeněk Krejčí

Utkání hodnotí Petr Hoďánek:  Dnešní soupeř nám ukázal svou sílu, kterou měl i v loňské sezóně. Byl to první zápas v nové sezóně a skvěle se v prvním zápase za HCM uvedl Zdeněk Krejčí (brankář) i když obdržel devět gólů, tak byl jasně nejlepší hráčem utkání. Za stavu 1:4 jsme měli docela velké šance na snížení, ale bohužel nic tam nespadlo. Za stavu 3:6 jsme chtěli s utkáním ještě něco udělat, ale brankář želv byl proti.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS