Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Premiérová výhra pro HC Motorfans...

Autor: 24.02.2015 13:16 | Datum: 24.8.2016 - 16:31 | Zhlédnuto: 1719x

14. kolo (22.2. 2015) HCPouzar


Premiérová výhra pro HC Motorfans...

C Motorfans - HC Ledenice 5:4

B: Radouch V. (Hlaváč), Hrdlička (Lexa), Radouch V. (Pavela ml.), Hlaváč (Radouch V.), Radouch V. (Mácha) – Králík (Radouch L.), Martykán (Sulek), Sulek (Martykán), Puffer (Králík).

Vyloučení: 2:4           

Sestavy:

HC MOTORFANS: Lexa – T. Hronek, Küffner, Polena, Hrdlička, Pavela ml. – Bíca, Škarda, Medula, Radouch V., Suchomel, Lusk, Hlaváč, Mácha, Hofman.

HC Ledenice: Cukr – Fyrbach, Pokorný, Hintreholz, Holomel – Králík, Martykán, Puffer, Radouch L., Sulek, Šusa.

 

Před utkáním jsme si řekli pár věcí, které by jsme měli dodržovat a hlavně zkusit hrát v klidu odzadu. Byl to pikantní zápas hlavně pro Jakuba Hlaváče, který právě z Ledenic k nám přišel v průběhu soutěže na přestup.

V tomto utkání jsme chtěli hrát opět na klasické vylučování jako předchozích 6 zápasů, jenže týmu z Ledenic se to nelíbilo. Hrálo se tedy pořád v pěti na obou stranách a vyloučený hráč nešel 4 minuty na led, po uplynutí trestu se mohl do hry zapojit.

První šanci v utkání si připsalo duo Radouch V. Hlaváč, ale branku netrefují. Při prvním střídání druhé řady ve složení Hofman, Lusk, Suchomel pykáme za špatné obsazení hostujících útočících hráčů, prohráváme 0:1. Připravujeme si hodně šancí, ale gól ne a ne vstřelit. Za zmínku stojí jen nádherné sólo od našeho obránce Hrdličky, který si vzal puk a mezi čtyřmi hráči Ledenic projel jako mezi kužely, ale na zakončení již neměl sílu a branku přestřelil. Ve 20. minutě se radujeme z gólu, který připravil Hlaváč Václavu Radouchovi, ten si nádherně gólmana položil a skóruje – 1:1. O minutu později měli velkou šanci Ledenice brankář HCM Lexa puk betonem vyrazil na Jaroslava Hrdličku, který již poněkolikáté se únikem dostává až před gólmana Cukra a se štěstím skóruje, vedeme 2:1. Ve 28. minutě máme dvougólový náskok o který se postaral opět svou klasickou kličkou a střelou Václav Radouch, na tento gól mu nahrával Pavela mladší – 3:1. Jednu chvíli nás soupeř nepouští z našeho obranného pásma, ale skvělý Lexa v bráně chytá všechny pokusy hostí. Ve 35. minutě Ledenice snižují na rozdíl jednoho gólu - 3:2. Ve 40. minutě se prosazuje proti bývalým spoluhráčům Jakub Hlaváč, asistenci si připsal Radouch V. - 4:2. Běžela 46. minuta utkáni a svůj „hattrick“ již třetí v dresu HC Motorfans dává kdo jiný než Václav Radouch, pro kterého puk v útočném pásmu vybojoval Mácha a na led zaslouženě přiletěla jedna čapka – 5:2. Hosté skórují, ale hlavně snižují během 7 minut na rozdíl jednoho gólu - 5:4. Dostáváme se do vyložených šancí, ale nic navíc tam nepadne. Například velké šance Bíci, Škardy, Hofmana, Meduli nebo Hrdličky. Zbývalo 5 minut do konce utkání a začínáme hosty dostávat pod tlak, ale střela Radoucha V. končí jen na levé tyčce hostující branky. O 2 minuty později jsme měli obrovské štěstí, ale velké šance dobře pochytal brankář Lexa a závěrečná dorážka se štěstím končí na tyči. V poslední minutě hru kontrolujeme v útočném pásmu, rozhodčí píská konec zápasu a hráči HCM se radují z premiérového vítězství týmu. Konečný stav utkání 5:4.

Velké díky patří všem fanouškům, kteří na náš zápas s HC Ledenice dorazili (14 diváků na tribunách a 14 v hospodě :D ).

V 15. kole se utkáme s HC Turbo turtles až v neděli 15.3. 2015 od 13:45 v HCPouzar.

 

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Václav Radouch, Petr Lexa

 

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Zápas poprvé hodnotím jako vítěz, takže samé plusové body pro všechny hráče. Dá se říct, že jsem většinu zápasu měli pevně ve svých rukách, ale posledních 15 minut bylo hrozných, nechat si dát takhle hloupé góly by jsme neměli. Zápas rozhodla první lajna Mácha, Radouch V., Hlaváč a hlavně gólman Lexa, ale i obrana klapala na jedničku. Dnes jsme podali nejlepší týmový výkon.




Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS