Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Pátá prohra v řadě

Autor: | Datum: 28.1.2015 - 11:04 | Zhlédnuto: 1355x

9. kolo (25.1. 2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Dlaždiči ČB    2:9

B: Ježek (Radouch), Medula (T.Hronek) – Fečko (Běhounek), Voneš (Šebest), Pouzar (Černohorský), Pavlík (Pouzar), Turko, Pouzar (Černohorský), Piskáček (Turko), Piskáček (Turko), Krichl (Pouzar)

Vyloučení: 3:0           

Využití: 0:2

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – Ježek, Küffner, Trávníček, Mauric – Polena, Bíca, Škarda, Medula, Radouch, Suchomel, Lusk, T. Hronek.

HC Dlaždiči ČB: Maurenc- Běhounek, Krichl, Schönbauer, Sluka V., Voneš, Čermák, Černovský, Fečko, Kalita, Pavlík, Piskáček, Pouzar, Šebest, Turko.

 

Opět vetší marodka na straně HC Motorfans. Stále chybějí Hoďánek, Hofman, Hrdlička, Mácha, Hlaváč, Papoušek, Bjaček a nově se v tomto zápase zranil i Trávníček.

V devátém zápase v RHL soutěži jsme se střetli s týmem HC Dlaždiči ČB, kteří jsou v tabulce jen o 3 body před námi. Do zápasu vstupujeme aktivně, hra je opravdu hodně vyrovnané utkání, šance si vytváří oba celky. Je vidět, že jsme narazili na tým, který je nám rovnocenným soupeřem ve všech směrech. Už to bude asi náš „rituál“, opět prohráváme 0:1 ve 20. minutě se trefuje Fečko, brankář Kaločaj toho moc neviděl. Soupeř nás kombinačně přehrává, ale všechny střeli končí na pozorném Kaločajovi. Dnes se do šancí moc nedostáváme, vypadá to jako by jsme se na ledě viděli poprvé váznou přihrávky. V několika šancích se ocitá Radouch, T. Hronek, Medula, Ježek, Mauric, ale gólman hostí stále drží i s notnou dávkou štěstí trefujeme konec brankářovi hokejky, lapačku i masku. Když konečně překonáme gólmana tak v brankovišti za něj skvěle zaskočí jeden z hráčů HC Dlaždiči. Dlaždiči hrají hokej, který je efektivní na střelbu. Bohužel po 61. minutách prohráváme už 0:5. Na 1:5 snižuje po krásné střele svým premiérovým gólem Jan Ježek po uvolnění od Radoucha. 2:6 – po vyhraném buly T. Hronka se prosazuje Zdeněk Medula. Snažíme se střílet ze všech pozic, ale není nám přáno. Naopak Dlaždiči přidávají ještě 3 góly a je po zápase. Konečný stav 2:9.

Další utkání nás čeká již tuto středu 28.1. 2015 od 17:15 v HCP s týmem HC Meta, která v loňské sezóně skončila na 4. místě.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Jan Ježek

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Pořád dokola! Velké chyby v obranném pásmu, žádný tlak do soupeřovi brány aspoň jednoho hráče, který by puk dorazil za záda gólmana. Hráli jsme s týmem, který je s námi na stejné úrovni. HC Dlaždiči nasadili to nejsilnější, bohužel u nás se to říct nedá, chybělo 5 hráčů). Už je třeba, aby Vencovi (Radouch) tam toho padlo víc. Ze šesti střel by takový hráč měl aspoň dva dát (smích)





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS