Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Jen v přesilovkách se nám zadařilo

Autor: | Datum: 19.1.2015 - 14:01 | Zhlédnuto: 991x

8. kolo (17.1. 2015) HCPouzar


Jen v přesilovkách se nám zadařilo

HC Motorfans - HC Boschton 3:9

B: Radouch (Hrdlička), Hlaváč (Ježek), Radouch (Hlaváč) – Pikolon (Marek), Peterka (Sobolík), Hájek (Klíma), Faktor (Dolejšek), Klíma (Hájek), Peterka (Holík), Klíma (Bártík), Holík (Hájek), Pikolon (Soukup)

Vyloučení: 2:3

Využití: 2:0

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – Ježek, Küffner, Papoušek, Lusk – Hlaváč, Hrdlička, Škarda, Medula, Radouch, Alina, Mácha, T. Hronek.

HC Boschton: Fejfar – Faktor, Baumruk, Šmrha, Bártík, Dolejšek, Hájek, Holík, Klíma, Marek, Peterka, Pikolon, Sobolík, Soukup.

 V osmém zápase jsme se potkali s týmem HC Boschton. Tento tým je na průběžném 7. místě modré skupiny RHL se šesti body. HC Motorfans má na kontě jeden bod a patří mu předposlední 9. místo.

V tomto utkání jsme poprvé hrály při vyloučení klasické přesilovky. Dosud se při vyloučení pokračovalo ve stejném počtu hráčů.

Od začátku utkání má jasnou převahu soupeř a zasypává gólmana Kaločaje sprškou střel. Ve 3. minutě inkasujeme první gól po velké chybě při rozehrávce středem hřiště. Nejsme schopni vyhodit kotouč z našeho obranného pásma a byla otázka času, kdy tam zase něco spadne. Netrvá to dlouho a už gólman HCM loví puk dvakrát z branky - 0:3. Na 1:3 v přesilové hře snižuje Václav Radouch při úniku po nahrávce Hrdličky. Poté HC Boschton opět diriguje tempo hry a zatlačuje HCM do obranného pásma. Hodně moc chyb a neobsazování hráčů soupeře dává výsledku jasný obrys. Po 50. minutách hry je stav už 1:7. Při přesilovce si vytváříme tlak, který vede ke snížení stavu na 2:7, úspěšným střelcem je Jakub Hlaváč, kterého nádherně od modré našel Ježek. Vzápětí přichází další přesilovka a opět úspěšné zakončení. Střelcem je Václav Radouch, kterého nahrávkou z poza branky našel Hlaváč – 3:7. Tým HC Motorfans všechny síly vrhl do útoku, ale bylo už pozdě a navíc jsme ještě dostali dva góly.

V dalším utkání to bude souboj na „ostří nože“, protože tým HC Motorfans vyzve HC Dlaždiče. HC Dlaždiči jsou o místo před námi v tabulce a ztrácíme na jejich pozici pouze tři body. Utkání se koná v neděli 25.1.2015 od 13:45 v HC Pouzar. Přijď i ty podpořit tým HCM za první výhrou v sezóně!!!

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Jaroslav Hrdlička

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Od tohoto utkání jsem čekal hodně třeba i další bod. Jenže zápas to byl „jednostranný“. Hodně chyb v obranné činnosti, přebírání hráčů v pásmu a vyhazování puk z naší třetiny nám chybělo. Navíc zápas jsme odehráli pouze se třemi klasickými beky, navíc od 50. minuty jen na dva! Jediné co se nám povedlo, byli přesilovky 2 ze 3 využity, super úspěšnost. V neděli nás čeká snad nejdůležitější zápas sezóny s HC Dlaždiči.




Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS