Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

I druhý vzájemný zápas prohráváme s HC Trendy

Autor: | Datum: 14.1.2015 - 08:42 | Zhlédnuto: 872x

6. kolo (11.1.2015) HCPouzar


HC Motorfans - HC Trendy 2:8

B: Medula (Mácha), Radouch (Škarda) – Švehla (Šíma), Švehla (Šíma), Šíma (Švehla), Vitera (Kubín), Lískovec (Kubín), Švehla (Šíma), Lískovec (Kubín), Kubín (Lískovec).

Vyloučení: 3:4

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – Ježek, Küffner, Mauric, Polena – Alina, Mácha, Hofman, Škarda, Medula, Radouch, Hačko, Lusk, T. Hronek.

HC Trendy: Hambera – Budějcký, Jílek, Sekyra, Winkler – Kaiser, Kubín, Lískovec, Mikuláštík, Pecha, Šíma, Švehla, Vitera, Vreštiak.

 

První zápas v roce 2015 jsme odehráli proti týmu HC Trendy, se kterým jsme první vzájemný zápas prohráli 3:11. V tomto zápase nám chybělo pár hráčů například Hoďánek, Papoušek, Bjaček, Hlaváč, Bíca a Hrdlička.

Do utkání jsme vstoupili aktivně v obrovských šancích Radoucha a Aliny se, ale gólově neprosazujeme. V 6. minutě dostáváme smolný gól z hole Švehly – 0:1. V 11. minutě sólem přes celé hřiště se prezentoval domácí Radouch,  jenže finální zakončení nepřišlo. Hnedka v té samé minutě si připsal výborný zákrok i Radek Kaločaj, který střelu pod břevno vyráží do ochranné sítě za brankou. V 17. minutě vybojoval ve středním pásmu puk Medula a pěknou křižnou nahrávkou našel volného Hofmana, který mířil do proti pohybu gólmana HC Trendy, ale branku míjí o pár centimetrů. Po 28. minutách pro zranění kolene odstupuje ze hry Hofman. Ve 30. minutě z úhlu pálí Radouch, ale gólmana hostí nenachytal. O pár sekund později je srovnáno. Skvělé napadání v útočné třetině Radouchem, puk se dostal přes Máchu až ke Zdeňku Medulovi, který prostřeluje gólmana HC Trendy – 1:1. Neuplynula ani minuta hry, velká chyba od našeho beka Küffnera. Gól na 1:2 dost laciný. Běžela 43. minuta po vyhraném buly v útočném pásmu, propadli naši beci a na Kaločaje se řítili hned dva hráči Trendy a dávají na 1:3. S tím to gólem nemohl brankář motorfans nic dělat. Ve 48. minutě po nahrávce Hačka ujížděl sám na gólmana HC Trendy Venca Radouch, ale opět nedal (v tomto zápase měl Vašek Radouchů snad pět tutovek! ). Hodně úspěšných zákroků si připisuje Radek Kaločaj a drží naději na zvrat v utkání. Od 65. minuty (hraje se zhruba 80 minut) padají góly do naší sítě jeden za druhým. Vždy bylo přečíslení 3 na 1, 2 na 1 a nebo 2 na nikoho, buď nám došli síly a nebo tým zbytek zápasu vypustil. Na konečných 2:8 uzavírá skóre zápasu, ač tísněn Václav Radouch po nahrávce Škardy.

Příští zápas sehraje HC Motorfans s týmem HC Radoni již tento čtvrtek 15.1. 2015 od 17:15 v HCP.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Radek Kaločaj

Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně, měli jsme pár vyložených šancí, ale bohužel zase první gól jsme dostali my. Nemůžu říct, že by kluci nebojovali, spíš naopak makali, akorát výsledek byl pro nás dost krutý. Přes hodinu hry jsme hráli vyrovnanou partii, jenže zase ten konec zápasu se nepovedl. Dneska jako snad každý zápas nás podržel brankář.





Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS