Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Halou znělo deset..., deset..., deset...

Autor: | Datum: 27.4.2015 - 00:00 | Zhlédnuto: 1364x

18. kolo (26.4. 2015) HCPouzar


Halou znělo deset..., deset..., deset...

HC Motorfans - HC Ledenice 9:6

B: Hrdlička (Hofman), Hrdlička (Ježek), Radouch (Hrdlička), Radouch, Papoušek TS, Radouch (Alina), Radouch (Alina), Alina (Medula), Škarda (Ježek) – Sulek (Štěch), Borovka, Borovka, Borovka (Sulek), Sulek (Tůma), Dolejš.

Vyloučení: 3:3           

Sestavy:

HC MOTORFANS: Kaločaj – T. Hronek, Küffner, Polena, Hrdlička, Ježek – Bíca, Škarda, Medula, Radouch, Papoušek, Lusk, Alina, Mácha, Hofman.

HC Ledenice: Strouha – MlezivaŠtěchBorovka, Dolejš – Martykán, Puffer, Sulek, Šusa, Tůma.

 V posledním zápase sezóny 2014/15 v RHLize jsem se utkali s posledním týmem soutěže z Ledenic, který kdyby nás porazil tak poslední by jsme skončili právě mi.

Utkání má hned od začátku náboj a šance střídá šanci na obou stranách, ale gólmani jsou zatím bezchybní. Ve 3. minutě se střelou z kruhů prosazuje tým Ledenic a ujímají se vedení – 0:1. Nedaří se nám nahrávky, přechod do útočného pásma a hosté mají velké šance, jenže Kaločaj je proti střelám od hráčů Ledenic bezchybný. V 11. minutě je vyrovnáno, prosazuje se obránce HCM Jaroslav Hrdlička, který si položil gólmana a bekhendovým zakončením skóruje – 1:1. Od té doby jakoby byl na ledě jen jeden tým. O dvě minuty později a při svém druhém střídání se opět prosazuje Jaroslav Hrdlička po nahrávce Ježka, zakončení jako přes kopírák prvního gólu – 2:1. Motorfans zvyšuje vedení už 3:1. Ve 14. minutě se prosazuje Václav Radouch po nahrávce Hrdličky. Neuplynulo ani dvacet vteřin a Ledenice snižují – 3:2. O deset minut později Ledenice z nenápadné akce vrovnávají – 3:3. Ve 27. minutě odstupuje pro zranění ramene Küffner. 28.- 44. minuta přinesla několik vyložených šancí na obou stranách, za HCM nedávají Radouch, Alina, Hrdlička, Bíca. V probíhající 45. minutě utkání se na střídačce objevuje Medula, který kvůli dopravní nehodně nestihl začátek zápasu. Ve 47. minutě se ujímáme opět vedení v utkání pravdy, na 4:3 po úniku a střelou mezi nohy se prosazuje Václav Radouch. Je znovu vyrovnáno, z vedení se neradujeme ani dvě minuty 4:4. 54. minuta a hosté se ujímají vedení 4:5 po velké chybě celé naší lajny. Přesně po hodině hry ujížděl sám na gólmana Papoušek, byl jasně faulován a rozhodčí správně nařizuje trestné střílení. Jan Papoušek se podíval na pohyb gólmana viděl mezeru mezi betony vystřel a gól, jak jednoduché – 5:5. Tohle nám dodalo „křídla“ minutu na tento gól zase vedeme, tentokrát se trefuje svým třetím gólem v utkání Václav Radouch po nahrávce Aliny – 6:5. V 64. minutě si znovu dvojice Alina, Václav Radouch vyměnili několikrát puk a druhý jmenovaný střílí pod horní tyč branky gól – 7:5. V 70. minutě si celou akci duo Radouch, Alina zopakovali jen stím rozdílem, že střelcem branky je Jiří Alina, který vymetl pavučiny v brance Ledenic, asistence byla nakonec připsána Medulovi – 8:5. Na 9:5 zvyšuje Ladislav Škarda, který na brankovišti doráží střelu Ježka. V ten moment fanoušci našeho týmu začali skandovat „deset… deset.. deset...“. Bylo znát na všech hráčích HCM, že tu vytouženou „desítku“ chtějí dát, ale bohužel naopak soupeř v předposlední minutě snižuje na konečných 9:6.

Hráč utkání z týmu HC Motorfans: Václav Radouch


Utkání hodnotí Petr Hoďánek: Když jsme vedli 3:1 tak jsem si už myslel, že zápas zvládneme levou zadní, ale opak byl pravdou. Nejhůř mi bylo když jsme dostali gól na 4:5. To jakým způsobem na sebe začneme řvát, když se nedaří se mi opravdu nelíbí a taky to určitě všichni slyšeli, jdeme si zahrát a můžu říct, že ty chyby nedělá nikdo schválně! Nejdůležitější moment zápasu bylo asi proměněné trestné střílení od Papiho (Papouška). Poté byl na ledě už jen jeden tým. Toto vítězství bych věnoval hlavně fanouškům, kteří nás podporovali celou sezónu. Děkujeme!!!




Oficiální stránky amatérského hokejového týmu HC MOTORFANS